call center Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Hyn në fuqi GDPR – rregullorja e re Europiane e Privatësisë

Business Pulse

Call center “ura financiare” e të rinjve shqiptarë mes universitetit dhe profesionit

Lajme

I huaj në vendin tënd. Drama e emigrantit shqiptar

Lajme

Rikthehen sfidat për Call Center. Italia miraton ligjin e dytë frenues

Lajme

Kriza e call center, fillon të rritet numri i të rinjve shqiptarë të papunë

Lajme

Misioni i radhës i Agron Shehaj

Lajme

I riu kolumbian kërkon të ndryshojë Shqipërinë

Lajme

Pezullohen 30 kompani Call Center, çdo bëhet me 25 mijë të punësuarit?

Lajme

Edhe pse në epokën e internetit, akoma 40% e shqiptarëve qëndrojnë në radhë vetëm për të marrë informacion

Lajme

Hapet shërbimi i ri call center për tatimpaguesit