Burime Njerezore Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

3 arsye pse vera është periudha më e mirë për të filluar kërkimin tuaj për punë

Business Pulse

Ku mund të mësojmë për vetë-zhvillimin dhe karrierën?!

Business Pulse

Çfarë të bëni pas një interviste pune?

Kosova

Netflix nuk ka rregulla sepse punëson njerëz të mrekullueshëm

Trajnime

duapune.com sjell serinë e trajnimeve të burimeve njerëzore të aplikuara

Strategy

Ja si këta CEO të suksesshëm menaxhojnë ekipin e tyre

Sipërmarrje

Përtej shpërblimeve dhe përfitimeve: Çfarë e bën një kompani vërtet të mirë?

Trajnime

Trajnim: “Menaxhimi i Burimeve Njerëzore”

Business Pulse

Kur fëmijët janë përgjegjës të burimeve njerëzore

Strategy

3 frazat që shefat përdorin kur duan t’ju pushojnë nga puna

Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00