bindje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

6 fraza që do t’ju ndihmojnë të shisni idetë tuaja

Kosova

5 teknika për t’i bindur të tjerët t’i nënshtrohen vullnetit tuaj

Zhvillim Personal

Si të jeni bindës sipas Melinda Gates. Strategjia e saj do t’ju bëjë një komunikues më të mirë

Strategy

Çfarë duhet të bëni kur një punonjës jep dorëheqjen?

Business Pulse

Facebook, Cambridge Analytica dhe ana e errët e inteligjencës emocionale

Business Pulse

6 këshillat që Bill Gates ka për studentët

Strategy

Sekreti për të qenë një themelues i suksesshëm