besim Archives » Page 2 of 8 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Arben Malaj: debati agresiv e banal në politikë po ul besimin e qytetarëve

Sipërmarrje

Lumturia është magnet i suksesit

Strategy

Si ndikojnë zakonet në suksesin tuaj?

Strategy

Fëmijët më të suksesshëm marrin këto 8 dhurata nga prindërit e tyre

Strategy

6 mësime që ky themelues mori nga një fshat Indian, nga të cilat mund të mësoni dhe ju

Zhvillim Personal

Vetëvlerësimi, suksesi nis aty

Strategy

5 arsye pse ju duhet të keni një mentor

Media&PR

Kur komunikimit i mungon buzëqeshja!

Sipërmarrje

Punonjësit besnikë ju thonë atë që është e nevojshme të dëgjoni, jo atë që dëshironi të dëgjoni

Strategy

Si të bëheni një frymëzim për të tjerët?