besim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Dëshironi të bëheni një sipërmarrës? Bëhuni pjesë e Blastoff Inventathon

Strategy

4 Gabimet e drejtuesve pa përvojë

Sipërmarrje

7 këshilla për t’u bërë një freelancer i suksesshëm

Sipërmarrje

Arti i Mentorimit: 3 hapat për krijimin e liderëve të biznesit

Startup

Michal Bohanes: “Sipërmarrës shqiptarë, vihuni punës dhe punoni fort.”

Thirrje per Aplikime

Bëhuni pjesë e WorldSkills dhe fitoni një udhëtim në Abu Dhabi

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (9): Dëgjimi aktiv gjatë procesit të shitjes

Strategy

Si arrijnë liderët të ndërtojnë ekipet më të mira?

Sipërmarrje

Mendoni se jeni i vjetër për të filluar një biznes? Kjo është arsyeja pse e keni gabim

Strategy

8 zakonet e njerëzve me vetëbesim të lartë

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00