arkitekt Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Sipërmarrësit shqiptarë në rrugën Enrico Stivenson në Romë

Business Pulse

Arredimi është një punë serioze. Ja cilat janë detyrat e një arkitekti, interior design

Personazhe

9 thënie për jetën nga gjeniu Leonardo da Vinci

Media&PR

Samsung Electronics ngre nivelin e produkteve në tregun e aksesorëve televizivë

Media&PR

“FuckUp Nights”: Si mund të bëhet dështimi një forcë motivuese?

Sipërmarrës të suksesshëm

Takoni Elon Musk, personin që PO SFIDON REALITETIN!

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (5). Sa të lartë e ke treguesin-Indeksin e aftësisë për të mësuar dhe vepruar?

Sipërmarrje

Përse ky sipërmarrës e injoron telefonin kur kthehet nga puna në shtëpi?