Si e kalon kohën e lirë Elon Musk?
Përditësuar së fundmi: 21/06/2017

Si e kalon kohën e lirë Elon Musk?

Share
nga Neada Muçaj
Qer 21, 2017

Të jesh CEO, dhe sidomos CEO më i mirë i botës, nuk do të thotë të heqësh dorë nga festat.

Nuk e besoni? Lexoni çfarë ka thënë vet Elon Musk.

CEO i Tesla dhe SpaceX u rendit në vendin e tetë këtë vit në listën: CEO-t Më të Vlerësuar për Vitin 2017′ nga Glassdoor.

Tani vjen pjesa më e bukur. Në një intervistë për Glassdoor, Musk ndau disa detaje interesante nga puna dhe jeta e tij personale.

Lexoni: 8 gjërat që nuk i dini për Elon Musk

“Kur nuk rezervon udhëtime në Mars, si e kalon kohën e lirë Elon Musk?” i drejtohet prezantuesi.

“Bëhem pjesë e festivalit Burning Man, luaj video lojëra me fëmijët e mi, shoh filma, argëtohem me miqtë dhe me raste bëj ndonjë parti të çmendur,” u përgjigj Musk.

Dhe ja për çfarë e ka fjalën me “parti të çmendur”:

elon-musk-ceo-tete-mire-ne-bote-tregon-sesi-e-kalon-kohen-e-lire-businessmag

Pjesa tjetër e listës me 100 sipërmarrës, përfshinte 26 CEO në fushën e teknologjisë. Musk renditet i teti me SpaceX, e cila në fakt është një kompani ajrore.

/MashableEvente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM