SpaceX Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Pse shprehja “njerëzit e suksesshëm zgjohen në 4 të mëngjesit” nuk rezulton plotësisht e vërtetë?

Teknologji

Elon Musk tani dëshiron ta bombardojë Marsin

Teknologji

Richard Branson bën një hap me kompaninë e tij hapësinore që askush tjetër nuk e ka bërë

Lajme

Sa orë në javë duhet të punojmë për “të ndryshuar botën”? Elon Musk ka një përgjigje

Strategy

Elon Musk gabon, ju mund të ndryshoni botën edhe me 40 orë në javë punë

Lajme

Miliarderi japonez do të jetë turisti i parë në Hënë

Strategy

Njerëzit e suksesshëm nuk e humbasin kurrë energjinë e tyre në këto 4 gjëra

Strategy

Mark Cuban dhe Elon Musk bien dakord: Ja cila është aftësia që IA kurrë nuk do ta zëvendësojë

Business Pulse

Sekreti i Elon Musk për të mësuar çdo gjë më shpejt

Strategy

Këta miliarderë ndajnë me ne sekretin e suksesit të tyre