Për të gjithë ata që punojnë në zyrë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 10/09/2016

Për të gjithë ata që punojnë në zyrë

Share
nga Neada Muçaj
Sht 10, 2016

Të punosh në kompjuter mund të tingëllojë si puna më qetë në botë, por është krejt e kundërta. Keni shumë probleme me trupin tuaj e sidomos me shpinën.Kurrizi luan një rol shumë të rëndësishëm. Shëndeti shpinës tuaj është faktori i vetëm më i rëndësishëm në përcaktimin e shëndetit tuaj të përgjithshëm dhe jetëgjatësisë.

Më poshtë janë disa nga ushtrimet më të thjeshta, por efektive për kurrizin tuaj që mund t’i bëni kudo – edhe në zyrën tuaj.

Të gjithë ju që punoni në kompjuter, filloni tani.

– Bëni ushtrime me qafën dhe kokën tuaj

– Kujdesuni të relaksoni supet tuaja sa më shpesh

– Mos u lëshoni në tavolinën tuaj të kompjuterit

– Lëvizni në zyrë për disa minuta duke e mbajtur shpinën tuaj drejt

– Pjesa e poshtme e kurrizit ka shumë rëndësi, masazhojeni sa më shpesh.

/Time.com

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente