Lançohet platforma e internetit “Të rinjtë prijnë”
Përditësuar së fundmi: 13/11/2019

Lançohet platforma e internetit “Të rinjtë prijnë”

Share
nga Eridon Elshani
Nën 13, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Administratori i Agjencisë së SHBA-së për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) Mark Green të martën ka takuar të rinjtë me rastin e lançimit të platformës së internetit “Të rinjtë prijnë”.

Ai tha se lançimi i kësaj platforme do t’i ndihmojë të rinjtë kosovarë për të njohur më mirë botën.

“Sot po e lançojmë website-in e udhëheqjes globale te të rinjtë. Kjo nismë u mundëson të rinjve që të bashkohen dhe punojnë së bashku. Hapja e website-it ka për qëllim të identifikojë atë që mund të bëjnë të rinjtë e Kosovës për t’i kontribuar botës. Kjo do të jetë një mundësi që të rinjtë e mbarë botës ta njohin Kosovën”, tha Green.