Kosovo Women 4 Women hap thirrjen për grante
Përditësuar së fundmi: 04/09/2019

Kosovo Women 4 Women hap thirrjen për grante

Share
nga Eridon Elshani
Sht 04, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Kosova Women 4 Women hap thirrjen për grante në vlerë deri në 3 000 € për bizneset e vogla. Grantet janë pjesë e projektit ‘Women’s Opportunities in Market, Economy and Networking (WOMEN)’.

Afati i fundit për aplikim është 11 Shtator 2019. Aplikimi bëhet vetëm online dhe është i hapur për aplikuesit nga të gjitha komunat e Kosovës.

Qëllimet e grantit janë:

  • Krijimi i vendeve të reja të punës në Kosovë.
  • Zhvillimi i bizneseve të grave në Kosovë.
  • Rritja e konkurrencës në sektorin privat në Kosovë.
  • Përmirësimi i produkteve, proceseve dhe shërbimeve ekzistuese/të reja përmes inovacionit.
  • Rritja e eksportit të produkteve dhe shërbimeve të bizneseve të Kosovës.

Ky program financohet nga Qeveria Gjermane, përmes GIZ Kosovo, në kuadër të projektit për Krijimin e Punësimit Përmes Promovimit të Eksportit, ndërsa implementohet nga Kosova Women 4 Women.

Për më shumë informacione klikoni linkun http://www.k-w4w.org/sq/per-ne/mundesi/.Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00