Ja si t’i zbuloni me lehtësi ndjekësit e rremë në Instagram


Të gjithë përdoruesit e rrjeteve sociale, kanë dëshirë të kenë një numër sa më të madh të miqve apo ndjekësve, disa edhe janë të gatshëm të paguajnë për të pasur numër sa më të madh ndjekësish.

Por, përdoruesit e Instagram, duhet të dinë se si t’i zbulojnë ndjekësit e rremë, që t’i largojnë prej llogarisë sa më shpejt që të munden.

Lexoni: Llogaritë private në Instagram nuk janë aq të sigurta

Pëlqimi i vazhdueshëm i fotografive tuaja, apo të tjerave që janë në platformë, lë të kuptohet se është një sistem automatik, që vetëm bën pëlqime.

Aktiviteti njerëzor vërehet kur ka shumë komente të njëjta apo të ngjashme, nëpër të gjitha fotografitë, por që nuk e bën këtë ndjekës aspak të vërtetë.

Kur dyshohet se ndonjë llogari është e rreme, duhet të vizitohet dhe të shikohet aktiviteti në të. Mungesa e fotografive dhe ndjekësve të tjerë, janë faktorët e parë, që tregojnë se kjo llogari është e rreme.

Lexoni: Mark Zuckerberg nuk pranon të shesë Instagram-in dhe Whatsapp-in

Llogaritë pa fotografi, si dhe vetëm me ndonjë emër dhe disa numra, që ju ndjekin dhe ju pëlqejnë fotografitë vazhdimisht, është koha t’i largoni përgjithmonë.

Mashable

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale