Ja sa kushton iPhone X në shtete të ndryshme të botës
Përditësuar së fundmi: 15/09/2017

Ja sa kushton iPhone X në shtete të ndryshme të botës

Share
nga Neada Muçaj
Sht 15, 2017

Apple përdor çmime të ndryshme për paisjet e saj nga një vend në tjetrin, në varësi të taksave dhe konvertimit të monedhës vendase me dollarin amerikan.

Nëse në Amerikë, iPhone X kushton 999$ në vende të tjera të botës ju duhet të paguani më shumë.

Nëse disa vende si Kanada dhe Japoni, iPhone X kushton rreth 100$ më shumë se sa në Amerikë. Në shtete të tjera si Itali dhe Irland, ky telefon është 400$ më i shtrenjtë.

Ja sa kushton iPhone X në 15 vende të ndryshme, sipas faqes zyrtare të Apple. Çmimet janë konvertuar në dollarë amerikanë duke përdorur këmbimin e valutës nga Google:

Australi: 1,266$

Kanada: 1,082$

Kinë: 1,285$

Francë: 1,387$

Gjermani: 1,375$

Hong Kong: 1,099$

Indi: 1,391$

Irland: 1,410$

Itali: 1,423$

Japoni: 1,024$

Meksikë: 1,325$

Zealand e Re: 1,311$

Rusi: 1,387$

Singapor: 1,224$

Mbretëri e Bashkuar: 1,327$

/CNN

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente