Innovation Nest Festival, vjen në Tetor në Tiranë


“Tok Digital Agency” sjell për të dytin vit në Tiranë festivalin më të madh të inovacionit, INN Fest 2019. Në datat 24 dhe 25 Tetor, tek Art Turbina do të keni mundësi të jetoni për disa orë pranë risive teknologjike, ideve revolucionare dhe investitorëve më interesantë të Shqipërisë, Kosovës dhe të gjithë Ballkanit Perëndimor.

INN Fest është rrjeti i parë i engjëjve të biznesit në Shqipëri, i cili mbështet, investon dhe ndihmon në zhvillimin e sipërmarrjeve, industrive dhe teknologjive në të gjithë Gadishullin Ballkanik. Qëllimi i vetëm i INN Fest është fuqizimi i inovacionit, konkurueshmërisë, strukturimit dhe rritjes së të gjithë aktorëve të tregut, të cilët duan të sjellin ndryshimin.

Lexo: Inovation Nest, drejt lidhjes së startup-eve me investitorë engjëj

INN Fest 2019 është gjithashtu bashkëpunëtor dhe pjesë e “Konferencës Ndërkombëtare të mbrojtjes së të dhënave” (Conference of Data Protection and Privacy Commissioners) ku do të marrin pjesë delegatët zyrtarë nga Facebook, Google, Microsoft, Linkedin, Ailbaba, Uber, e shumë korporata ndërkombëtare. A keni komunikuar ndonjëherë me ta? Ky është rasti ideal!

INN Fest është e hapur për bashkëpunim me të gjithë sipërmarrësit e angazhuar në proceset e transformimit digjital në sektorët e ICT, Multimedia, Industritë Krijuese, Manifaktura, Mjekësia, Bioteknologjia, Mjedisi, Riciklimi, Energjia dhe Industria e Ushqimit.

INN Fest 2019 bashkon të gjithë aktorët inovatorë si dhe promovon idetë dhe asetet më të mira si Gjirafa, Uber, Connected Baltics OÜ, LinkedIn, Alibaba Easy pay, UCXmarket Kosovo, Ikons, R&T Group, Century 21, Acromax, ICTSlab e shumë të tjerë.

INN Fest është një eksperiencë unike për të ardhmen e Ballkanit Perëndimor. Krahas festivalit, në ambjentet e jashtme të Art Turbina do të mund të ndërveproni edhe me 70 kompani, të cilat prezantojnë idetë e tyre unike në shërbim të eficencës dhe inovacionit.

Mbi 60 folës, më shumë se 1500 pjesëmarrës dhe mundësia e artë për të zbuluar rrugët e zhvillimit të idesë tënde.

Një takim i jashtëzakonshëm në kërkim të talentit dhe energjisë.

Ju keni idenë, Inn Fest ju ndihmon ta realizoni!

Në 24 dhe 25 Tetor mos mungo në ArtTurbina.

Bëhu pjesë e saj në: Web, Instagram, Facebook dhe Linkedin

 

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale