HikVision prezanton pajisjet më të fundit të kompanisë
Përditësuar së fundmi: 26/03/2019

HikVision prezanton pajisjet më të fundit të kompanisë

Share
nga Ornela Trupja
Mar 26, 2019

Në ambientet e Tirana International Hotel në Tiranë, u mbajt eventi HikVision nën moton “See Far,Go Further”. Takimi më i madh i kësaj kompanie i mbajtur ndonjëherë në vendin tonë, mundësoi prezantimin e pajisjeve më të fundit të  kompanisë. HikVision prej 7 vitesh është prodhuesi më i madh i sistemit të survejimit dhe furnizuesi më i mirë për zgjidhje totale sigurie në botë.

Menaxheri i Përgjithshëm i kompanisë, Myler Zhong krahas prezantimit të produkteve të HikVision, ofroi  një dhuratë për të gjithë të pranishmit. Një kartë identifikuese,  jo të zakonshme.

Lexo: Vjen në Shqipëri Hikvision Open Day – Albania 2019

Kjo ishte një kartë besueshmërie, më anë të së cilës ata mund të bëhen pjesëmarrës në shumë promocione. E shpërndarë për herë të parë për publikun shqiptar, ajo do të jetë një traditë për të gjitha eventet e tjera që do të mbahen nga kompania. Prezantimi i sistemeve të alarmit dhe kamerave të sigurisë të një cilësie të lartë ishte fokusi i këtij eventi.

Kompania ka 34 mijë punonjës, ku 16 mijë prej tyre janë inxhinierë. Qendra e kompanisë është në Hangzhou, ndërsa ekipet e kërkimit dhe zhvillimit operojnë në nivel global, duke përfshirë qendrat e kërkim-zhvillimit në Montreal, Kanada, Londër – Britani e Madhe, si dhe në pesë qytete në Kinë.

Subscribe në kanalin tonë në YouTube