profesioniste Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Zhvillohet takimi i parë i Java User Group në Tiranë

Lajme

Banka Botërore dhe Dhoma Amerikane u shpjegojnë profesionistëve të tregut financiar si të përfitojnë nga tregu privat i kapitaleve

Business Pulse

Mos e humbni rastin të jeni pjesë e eventit më të madh të shitjes – Konventa e II-të për Menaxherët e Shitjes

Trajnime

Vjen në 1 Nëntor Konventa e II-të për menaxher të shitjes: “Suksesi është qëllimi yt”

Strategy

Sipas profesionistëve të udhëtimit, kjo është dita më e mirë e javës për të rezervuar një hotel

sipermarrje

HikVision prezanton pajisjet më të fundit të kompanisë

Thirrje per Aplikime

Vjen në Shqipëri Hikvision Open Day – Albania 2019

Thirrje per Aplikime

Projekt Veror Për Profesionistë!

Lajme

Më shumë se 850 maturantë nga e gjithë Shqipëria janë regjistruar në konkurset që organizohen nga Kolegji Universitar “TBU”

Teknologji

4 parashikime për të ardhmen e punës