Gjirafa Lab bëhet pjesë e platformës më të madhe në botë për akseleratorët F6S » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 08/03/2017

Gjirafa Lab bëhet pjesë e platformës më të madhe në botë për akseleratorët F6S

Share
nga Fiorela Jaupi
Mar 08, 2017
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Gjirafa Lab është një inkubator startup-esh, e realizuar për sipërmarrësit e internetit të cilët kanë mungesë aksesi në burime dhe në tregje.

Si një inkubator për startup-et, Gjirafa Lab do të sigurojë hapësirën, mentorimin, rrjetëzimin, teknologjinë, shfaqjen e talenteve dhe financim për sipërmarrësit konkurrent të internetit, duke krijuar kështu zgjidhje për tregun e Kosovës, Shqipërise dhe Maqedonisë. Ndryshe nga të tjerët, Gjirafa Lab është bërë nga njerëz të cilët e kanë bërë një startup më parë.

Gjirafa Lab është ndërtuar nga Gjirafa, Inc, e ndihmuar nga Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), me qëllimin e ndërtimit të ekonomisë së internetit në Kosovë dhe rajon. Sipërmarrësit do të kenë një mundësi për të transformuar idetë e teknologjisë / produktet e tyre në biznese të suksesshme online dhe zgjidhjen e problemeve reale për shoqërinë.

Burimi: f6s.com

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00