Gjirafa Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Gjirafa Studios kërkon aktorë të rinj

Thirrje per Aplikime

A keni ndonjë ide biznesi?

Business Pulse

Top 10 startup-et shqiptare sipas StartupRanking

Lajme

Startup-et më të financuara në Europë, mes tyre dhe një shqiptar

Teknologji

Gjirafa do të dixhitalizojë Ballkanin. Kompania kosovare financohet 6.7 milionë dollarë nga Rockaway Capital

Startup

Top 5 Startup-et për të cilat BusinessMag ka shkruar më shumë!

Sipërmarrje

Faqet e-commerce në Shqipëri

Startup

Gjirafa përzgjidhet në mesin e Top 13 Startup-ve në Europë dhe Unicorn i ardhshëm

Startup

Top 10 startup-et shqiptare në renditjen botërore

Lajme

Gjirafa feston 3 vjetorin e themelimit të saj