A keni ndonjë ide biznesi? » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 29/05/2019

A keni ndonjë ide biznesi?

Share
nga Eridon Elshani
Maj 29, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Zyra e BE-së dhe Shtëpia e Evropës në Kosovë ju ftojnë që të jeni pjesë e garës për ide biznesi dhe të keni rast të merrni financim për idenë tuaj afariste .

Lexo: 50 Ide biznesi për të rinjtë në vendet në zhvillim

Për të marrë pjesë në garë shkarkojeni aplikacionin nga www.europehouse-kosovo.com. 

Shkruani një përshkrim të shkurtër të idesë së biznesit dhe një plan të shkurtër biznesi.

Dorëzoni aplikacionin tuaj në [email protected]

Afati i fundit për dorëzim të aplikacioneve është data 7 qershor 2019!

Juria profesionale do të përzgjedhë tri idetë më atraktive dhe Shtëpia e Evropës do të organizojë një prezantim publik të tre propozimeve para investitorëve të mundshëm.

Shpërblimi: 3 Propozimeve më të mira do t’u ofrohet të gjejnë një investitor dhe ta fitojnë një pako mbështetëse prej 20,000 dollarë nga ICK dhe Gjirafa.

Gara është pjesë e fushatës për Zhvillim Ekonomik “Të flasim për ekonominë”, të mbështetur nga BE në Kosovë dhe të zbatuar nga Shtëpia e Evropës.

Gara është e hapur deri më 7 qershor.

Lokacioni: Shtëpia e Evropës

Prishtinë-Kosovë.