DPT: Afati i aplikimit për ndihmën financiare të Paketës Nr.1 përfundon në datën 18 Prill 2020


 

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton të gjithë tatimpaguesit dhe individët e interesuar se afati i fundit i aplikimit për përfitimin e ndihmës financiare sipas Paketës nr.1 “VKM nr.254     datë 27.03.2020”, është në oren 12:00 të datës 18.04.2020, Ju informojmë gjithashtu, se në çdo Drejtori Rajonale Tatimore, vijon procesi i trajtimit të ankesave/kërkesave të dërguara në lidhje me refuzimin e aplikimeve, të dërguara nga individët/subjektet në adresat e-mail të Shërbimit për Tatimpaguesit:

Lexo: Rama: Bizneset që konsiderohen me risk të ulët dhe të mesëm do të nisin punën pas 2-3 javësh

Nr Drejtoria Rajonale E-mail
 1 Tatimpaguesit e Mëdhenj  dsht_Njtm@tatime.gov.al
 2 Tirana  dsht_Tirana@tatime.gov.al
 3 Durrësi  dsht_Durres@tatime.gov.al
 4 Vlora  ssht_Vlore@tatime.gov.al
 5 Berati  ssht_Berat@tatime.gov.al
 6 Fieri  dsht_Fier@tatime.gov.al
7 Elbasani  dsht_Elbasan@tatime.gov.al
8 Korça  dsht_Korce@tatime.gov.al
9 Lezha  ssht_Lezhe@tatime.gov.al
10 Shkodra  dsht_Shkoder@tatime.gov.al
11 Dibra  ssht_Diber@tatime.gov.al
12 Gjirokastra  ssht_Gjirokaster@tatime.gov.al
13 Kukësi  ssht_Kukes@tatime.gov.al
14 Saranda  ssht_Sarande@tatime.gov.al

Lexo: Krijo, mëso dhe relaksohu me elegantin Galaxy Tab S6 Lite

Ky proçes do të vijojë edhe pas përfundimit të afatit të aplikimit të ndihmës financiare sipas VKM nr.254, datë 27.03.2020, dhe sigurojmë individët/subjektet se çdo ankesë/kërkesë do të trajtohet dhe shqyrtohet me korrektësine maksimale. Subjektet dhe individët të cilëve u është refuzuar e drejta për të përfituar ndihmën financiare sipas Paketës nr.1, do të njoftohen nëpërmjet një njoftimi në llogarinë e tyre në e-filing, nëse do të jenë përfitues të Paketës nr.2, pa qënë e nevojshme të ndjekin proçedurën e riaplikimit.

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale