Intervista

Barnatari, sistemi i digjitalizimit për pajisjet mjekësore shpallet fituesi i “ICT Shërbimi Publik i vitit” në Kosovë

Intervista

DentistIn, startup-i që lidh dentistët me pacientët

Intervista

Nani, startupi që po kokurron për çmimin “Community Award” në Startup Live Tirana

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Intervista

Julia Goga-Cooke: Kalimi nga i punësuar në BOS I VETVETES është vërtet emocionues

Intervista

Rio Sherri, i riu nga Tirana merr çmimin “Eksperti në Sigurinë Kibernetike” në ICT Awards

Intervista

Eris Kasmi: Çfarë sjellim ndryshe me “Ideja jote për Biznes” – Start Up 2017

Intervista

Enkelejd Zotaj: TEKNOLOGJIA ËSHTË MJET për realizimin e një vizioni

Sipërmarrje

Sipërmarrja ‘Food Made Albania’, një tjetër model suksesi në qytetin e Durrësit

Faqe 10 nga 17« E para...91011...E fundit »