EU Corner

Brian Solis, hulumtues lider dhe autor bestseller i Marketingut në Spark.me

EU Corner

2016 Warc Prize, Vodafone Turkey fituese në kategorinë e Inovacionit të Vitit

Sipërmarrje

Youth Citizen Entrepreneurship Competition hap aplikimet për moshat 15-35 vjeç

Sipërmarrje

Shpallen fituesit në finalen e Mbrëmjes Gala të ICT Awards IV -2016

Sipërmarrje

Çelik Nimani, rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT

Lajme

Open Source Conference Albania në edicionin e tretë në UMT

EU Corner

Ke një histori të dështuar? Rrëfehu në “FuckUp Nights” në Protik

EU Corner

Citimet e Nënë Terezës ju frymëzojnë të jeni një njeri më i mirë!

EU Corner

Folësit në Samitin 3-ditor LEAP në Zagreb!