Bashkimi Europian i akordon Shqipërisë 50 milionë euro për luftën kundër Covid-19
Përditësuar së fundmi: 24/03/2020

Bashkimi Europian i akordon Shqipërisë 50 milionë euro për luftën kundër Covid-19

Share
nga Amantia Kullolli
Mar 24, 2020

 

Bashkimi Europian i jep Shqipërisë 50 milionë euro në liftën kundër koronavirusit. Pjesë e mbështetjes s BE-së për vendet e prekura bëhet kështu edhe Shqipëria.

Lajmin u bërë të ditur përfaqësia e BE-së në Tiranë dhe u mirëprit nga zyrtarët e lartë vendas,  kryeministri, presidenti dhe kreu i opozitës.

Ambasadori i BE-së Luigi Soreca, shkruan nambasadori i BE-së Luigi Soreca mediat sociale

” I lumtur të njoftoj ndihmën konkrete të BE-së për #Shipërinë në luftën kundër #COVID19. 

4 mln€ për pajisje dhe mbështetje shëndetësore

11 mln€ për mbrojtjen sociale

deri në 35 mln€ për rimëkëmbjen ekonomike.

BE-ja është gjithmonë me në kohë nevoje. Jemi gjithmonë me Shqipërinë’.

“Zoti i shqiptarëve është i Madh’, shkruan Edi Rama në Facebook.

Lexo: Shqipëria Që Duam: Kanali ku mund të komunikoni për problemet tuaja në këtë kohë pandemie

Në vend sa vjen dhe shtohen rastet e të prekurve me Covid-19. Prandaj duhet të bëjmë kujdes dhe të kujdesemi për njëri tjetrin!

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente