Shqipëria Që Duam: Kanali ku mund të komunikoni për problemet tuaja në këtë kohë pandemie
Përditësuar së fundmi: 24/03/2020

Shqipëria Që Duam: Kanali ku mund të komunikoni për problemet tuaja në këtë kohë pandemie

Share
nga Amantia Kullolli
Mar 24, 2020

Kryeministria ka vënë në dispozicion një kanal emergjence për të komunikuar drejtpërdrejt me kryeministrin dhe çdo ministër, duke përdorur telefonin ose kompjuterin tuaj, duke e trajtuaj problemet tek: Shqipëria Që Duam.

Lexo: Ministria e Jashtme: Njoftim për qytetarët shqiptarë që ndodhen në Spanjë dhe Arabi Saudite

Në një postim në Facebook kryeministri Edi Rama shprehet:

“Kjo kohë me një vargmal vështirësish e hallesh nga më të ndryshmet, ka nevojë për komunikim të vazhdueshëm mes individit dhe shtetit, për të adresuar së bashku lloj-lloj problemesh që lindin në jetën e përditshme të njerëzve”.

Nga sot ju keni në dispozicion një kanal emergjence për të komunikuar drejtëpërdrejt me kryeministrin dhe çdo ministër, duke përdorur telefonin ose kompjuterin tuaj, duke e adresuar hallin tek: Shqipëria Që Duam.

“Skuadrat speciale e platformës së bashkëqeverisjes është në dispozicion për të transmetuar me shpejtësi çdo shqetësim tuajin tek unë dhe ministrat, që do të lëvizim me shpejtësi për zgjidhjen e çdo halli të mundshëm”, u shpreh kryeministri.

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente