Bashkimi Europian Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Volvo: Të gjitha modelet pas vitit 2019 do të jenë hibride ose elektrike

Lajme

Eksperimentet për pagesën e një të ardhure themelore universale po shfaqen në të gjithë Europën

Lajme

BE gjobit Facebook me 110 milionë euro

Sipërmarrje

BE do të mbështesë idetë dhe sipërmarrjet e reja në Shqipëri

Lajme

Tashmë themelohet dhe një inkubator për sipërmarrjen

Sipërmarrje

Franca krijon një vizë të veçantë për sipërmarrësit, inxhinierët dhe investitorët

Lajme

Mediterranean Investments vë në dukje mundësitë që të ofron Shqipëria

EU Corner

5 mësime që liderët e bizneseve mund të mësojnë nga Brexit

Lajme

Miratohet ligji për mbylljen e “Call Center” në Shqipëri. Mijëra të rinj do mbeten në rrugë

Lajme

Doni të udhëtoni? Nuk vendosen më viza, duhet të aplikoni për autorizim

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00