Apple ka punësuar një ekip sekret për lançimin e satelitëve


Mund të thuhet se Apple po konsideron të përmirësojë veçoritë e lidhjes së rrjetit ‘wireless’ në pajisjet e saj. Natyrisht, ende nuk ka asgjë konkrete – por nëse mund t’i besojmë këtij raporti, Apple po eksploron mënyrat me të cilat do të mund të drejtojë të dhënat në pajisjet e saj.

Është e paqartë se çfarë saktësisht janë ato pajisje në të cilat është duke punuar. Ky projekt i Apple pritet të sjell rezultate brenda pesë viteve të ardhshme.

Respektivisht, ky projekt mund të jetë një fazë përgatitore për gjeneratën e ardhshme të teknologjisë ‘wireless’.

Së fundi, Apple ka punësuar disa punonjës shtesë nga fusha e aeronautikës dhe shpërndarjes së të dhënave ‘wireless’. Përfundimisht, kjo lë të kuptohet se Apple mund të ketë një ekip sekret të dedikuar për këtë projekt.

Lexoni gjithashtu:

https://businessmag.al/aplikacionet-dhe-lojerat-me-te-mira-per-vitin-2019-sipas-apple/

Bloomberg

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale