ALBtelecom hap një derë për talentet e reja përmes programit SuperGeneration » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 27/11/2018

ALBtelecom hap një derë për talentet e reja përmes programit SuperGeneration

Share
nga Anerola Torollari
Nën 27, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

ALBtelecom përmes SuperGeneration hap një derë për talentet e reja. Nëse jeni një i ri i talentuar në fushën e teknologjisë së informacionit, keni shpirtin e garës dhe ide për të iniciuar në mënyrë individuale, ose në grup një startup tuajin, atëherë është koha t’i bashkoheni programit SuperGeneration. Keni një ide biznesi? Një ide për një aplikacion inovativ mobile? Një ide për një zgjidhje të re për komunitetin, apo që do të entuziazmonte konsumatorët? Atëherë jeni në vendin dhe kohën e duhur!

FAZA 1: NDANI IDENË TUAJ

Keni një ide mbresëlënëse? Një vizion që askush nuk e ka? Atëherë jeni në vendin e duhur. Për të zhvilluar dhe pasuruar idenë tuaj si dhe për të fituar çmime, gjëja e parë që duhet të bëni është të dërgoni prezantimin e idesë suaj.

FAZA 2: HACKATHON

Qëllimi i organizimit të një Hackathon është mbledhja e talenteve me background teknik apo biznesi, të cilët në skuadra zgjidhin probleme dhe zhvillojnë këto ide. Përgjatë hackathon-eve, ju do të mund të ndërtoni skuadra, trajnoheni për të zhvilluar idenë tuaj dhe të mësoni se si ta vini në jetë atë nga mentorë të apasionuar të fushës.

FAZA 3: ÇMIMET

Çmimi i madh i jurisë VIP me një vlerë 2000 Euro. Dhjetë idetë më të mira inovatore dhe sipërmarrëse do të prezantohen për publikun përmes videove të shkurtra, që do të votohen nga publiku. Çmimi i publikut ka një vlerë 500 Euro. Plot çmime dhe surpriza interesante ju presin.

Kategoritë

Ide tregtare – Ide që kanë potencial për t’u bërë biznese të suksesshme tregtare. Ide që janë inovatore, kanë potencial në treg dhe shtojnë vlerë, ide për të cilat njerëzit do të ishin të gatshëm të paguanin.

Ide me ndikim social – Ide që do të kenë një ndikim pozitiv dhe ofrohen në shërbim të komunitetit tonë. Kjo mund të jetë një ide mjedisore, sociale ose ide tjetër jofitimprurëse që ndihmon ata që kanë më shumë nevojë për mbështetjen e të gjithëve (biznese sociale, aplikacione, platforma online, solutions etj).

Ide krijuese – Ide strategjike për një produkt të ri, vizion, apo një mënyrë për ta bërë qytetin dhe jetën tonë më të gjallë, ndërvepruese dhe interaktive. Ide që do t’i vinin në ndihmë njerëzve krijues apo korporatave të ndryshme të arrijnë audienca apo segmente të reja në treg në kërkim të suksesit.

Për të aplikuar me idenë tuaj klikoni Këtu! Afati i fundit i aplikimit është deri më 12 Dhjetor 2018.