Teknologjia e Informacionit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Teknologjia e Informacionit – trajnimet dhe kurset që zhvillohen dhe kërkohen në tregun e punës

Teknologji

Microsoft në bashkëpunim me universitetet sjell eventin “DigiGirlz Albania”

Thirrje per Aplikime

ALBtelecom hap një derë për talentet e reja përmes programit SuperGeneration

Lajme

Dilema në Shqipëri: Të hapësh një biznes të ri, apo të mbash në këmbë një të “vjetër”

Lajme

Çfarë po ndodh me Shqipërinë ndërkohë që rajoni konkuron me teknologji?

Lajme

15 vjet ekonomia përmes “Monitor” në Galerinë e Arteve në Tiranë

Teknologji

Miliarderi Rus Mikhail Fridman investon 200 milion dollar tek Uber