vizion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Ja çfarë i demotivon punonjësit e rinj

Startup

Sputnik, platforma edukative që ofron kurse online në gjuhën shqipe

Strategy

Një lider i lindur vepron kështu

Strategy

Si të zgjidhni partnerin e duhur në biznes?

Strategy

12 këshilla për biznesin e vogël

Trajnime

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Strategy

5 faktorë kyç për të udhëhequr me sukses një biznes familjar

Strategy

5 mësime lidershipi nga liderët më të mëdhenj në histori

Strategy

Kongresmenia amerikane dhe Bill Gates bien dakord: Robotët janë ide shumë e mirë për aq kohë sa do të paguajnë taksa

Business Pulse

Ambientet toksike i bëjnë njerëzit të largohen nga puna dhe projektet të dështojnë