19 podcaste biznesi që vlejnë më shumë se një diplomë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 11/03/2019

19 podcaste biznesi që vlejnë më shumë se një diplomë

Share
nga Anerola Torollari
Mar 11, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Nuk po dini se ku të drejtoheni për të mësuar më shumë për sipërmarrjen, marketingun, shitjet apo strategjitë e ndryshme të biznesit? Nuk doni që të studioni me muaj të tërë në universitet dhe të hallakateni në informacione të ndryshme që nuk janë në dëshirën tuaj për t’u mësuar? Atëherë BusinessMag në këtë artikull ju sjell disa podcaste biznesi që do t’ju ndihmojnë në zhvillimin e aftësive tuaja të biznesit pa ju detyruar që të kaloni muaj të tërë në një sallë universiteti.

Lexoni: Podcasti i Karrierës me Gerti Boshnjaku

Sipërmarrje

 1. Entrepreneur on Fire (John Lee Dumas)
 2. The Entrepreneur’s Radio Show (Travis Jenkins)
 3. Eventual Millionaire (Jaime Tardy)
 4. StartUp (Alex Blumberg)
 5. Entrepreneurial Thought Leaders (Stanford University)

Marketing

 1. Marketing Over Coffee (Chris Penn and John Wall)
 2. Six Pixels of Separation (Mitch Joel)
 3. Marketing Smarts (Kerry O’Shea Gorgone)
 4. Social Media Marketing (Michael Stelzner)

Shitje

 1. Duct Tape Marketing (John Jantsch)
 2. The Salesman Podcast (Will Barron)
 3. The Sales Podcast (Wes Schaeffer)
 4. The Advanced Selling Podcast (Bill Caskey and Brian Neale)

Strategji

 1. HBR IdeaCast (Sarah Green)
 2. 350 Third (Anders Brownworth and Scott Barstow)
 3. Breaking Down Your Business (Brad Farris and Jill Salzman)
 4. Small Business Unstuck (Barry Moltz)
 5. The $100 MBA Show (Omar Zenhom)
 6. TEDTalks Business

burimi: INC