16 logo kreative që do iu bëjnë t’i shikoni dy herë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

16 logo kreative që do iu bëjnë t’i shikoni dy herë

Logot e krijuara kanë për qëllim tërheqjen e grupeve të synuara, duke i ftuar ata të mësojnë më shumë në lidhje me biznesin tuaj. Disa prej këtyre veprave të artit vënë kaq shumë kuptim në diçka kaq të vogël.

Ne në Business Magazine duam t’iu paraqesim 16 shembuj të logove vërtet të zgjuara dhe kreative që do iu bëjnë t’i shikoni dy herë. Pra, çfarë shihni herën e parë?

burimi: brightside.me