Sipërmarrje

5 këshilla suksesi nga multimilioneri Manny Khoshbin

Strategy

Thënie frymëzuese nga i famshmi Will Smith

Thirrje per Aplikime

Shpallet konkursi kombëtar “IDE TË GJELBËRTA 2017”

Startup

5 hapat që duhet të ndiqni që startup-i juaj të jetë i suksesshëm

Teknologji

Snapchat tani po shet online syzet e saj

Strategy

E vetmja gjë që kanë të përbashkët milionerët

Sipërmarrje

Si të ndryshoni dhe zhvilloni më tej biznesin tuaj?

Teknologji

Youtube sfidon Facebook duke bërë të mundur dërgimin e mesazheve

Sipërmarrje

Suksesi mund të vijë në çdo moshë. Ja shembujt…

Sipërmarrje

Njihuni me vajzën 11-vjeçare e cila sapo ka filluar biznesin e saj 11 milionë $

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00