WhatsApp së shpejti do të sjellë mesazhet ‘vetë-shkatërruese’
Përditësuar së fundmi: 03/10/2019

WhatsApp së shpejti do të sjellë mesazhet ‘vetë-shkatërruese’

Share
nga Eridon Elshani
Tet 03, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Mesazhet vetë-shkatërruese janë shumë të dobishme kur bëhet fjalë për shkëmbimin e informacioneve sensitive.

Ju mund ta keni parë këtë veçori në disa aplikacione të tjera të mesazheve. Sidoqoftë, për WhatsApp, ky do të jetë një hap i rëndësishëm.

Kjo veçori aktualisht është në fazën e zhvillimit dhe do të lançohet shpejt në versionin e qëndrueshëm.

Lexoni: Aplikacioni TikTok po shkarkohet më shumë se WhatsApp

Në WhatsApp, mesazhet vetë-shkatërruese mund të quhen si mesazhe “Disappearing”. Ju mund të dërgoni një mesazh dhe të specifikoni një kohëmatës për të vetë-shkatërruar (zhdukur) atë.

WABetaInfo vëren se funksioni ju lejon të zgjidhni midis 5 sekondave ose 1 orë që mesazhet të zhduken.

Ju me siguri do të jeni në gjendje ta shfrytëzoni këtë veçori edhe në Grupe – përfshirë bisedat individuale.

Me informacionin në dispozicion tani, nuk mund të konfirmohet nëse do të ketë më shumë opsione të kohës për zhdukjen e mesazheve.

Vini re se ende nuk ka njoftime zyrtare në lidhje me këtë funksion.

WaBetaInfo