Trajnim: Marketingu në Agroturizëm dhe Turizmin Rural


CEED Shqipëri, si pjesë e zbatimit të projektit “Agroturizmi në Shqipëri”, i mbështetur nga USAID dhe Ambasada e Suedisë ju fton në trajnimin me “Marketingu në Agroturizëm dhe Turizmin Rural”, i cili do të mbahet në datën 23 Korrik 2019, ora 09:30 – 16:30 në Hotel Rozafa, Shkodër.

Workshop-i do të mbahet nga:

– Pjesa I: “Krijimi i mundësive në agrobiznes dhe zhvillimi i turizmit rural” – Znj. Ardiola Alikaj, Eksperte në Turizëm. Do të fokusohet gjatë trajnimit në: Vlerësimi i nevojave për trajnim; Trashëgimia Kulturore; Mikpritja dhe Udhëzimet Turistike; Ndërtimi i kapaciteteve të zinxhirit të vlerës së turizmit.

– Pjesa II: “Identiteti territorial si leva e marketingut për agroturizmin” – Znj. Jonida Shano, Eksperte në Marketing dhe Komunikim. Do të fokusohet gjatë trajnimit në: Marketing Destinacioni, Menaxhim i Ciklit të Projektit, Branding, Planifikim Eventesh.

Ky trajnim synon kryesisht të promovojë një figurë të re profesionale të përfshirë në Turizmin Rural, të aftë për të krijuar vlerë të shtuar, duke zhvilluar rolin shumëfunksional dhe promovimin e karakteristikave të shquara të territorit rural.

Personat e interesuar mund të konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre në: [email protected] deri në datën 19 Korrik 2019.

Trajnimi është i hapur për ata persona të lidhur me Turizmin Rural dhe Agroturizmin.

Për më shumë informacion klikoni Këtu.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale