Y Combinator Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Hap thirrjet për aplikime YC 120, konferenca që synon të gjejë ‘Elon Musk-ët e ardhshëm’

Slideshow

Post Startup Grind Tirana, Lona Alia drejt sipërmarrjës triliona dollarëshe

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Lona Alia, vajza shqiptare vjen të na tregojë historinë e saj të suksesit nga Silicon Valley në Startup Grind Tirana

Lajme

Rob Fitzpatrick, autori i librit “The Mom Test”, është folësi i radhës në Spark.me 2017

Teknologji

WhatsApp vjen tashmë me një risi për bizneset

Strategy

3 mënyra si të menaxhoni kohën dhe të rrisni kreativitetin

Startup

Çfarë kanë të përbashkët akseleratorët e suksesshëm?