Walter isaacson Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Çfarë është lidershipi?

Strategy

5 librat që duhet të lexoni këtë verë, sipas Bill Gates

Strategy

Leonardo da Vinçi, modeli i gjeniut që mund të përdorim sot

Business Pulse

Pse Bill Gates dhe Steve Jobs i rritën fëmijët e tyre pa teknologji?

Slideshow

6 fakte të çuditshme nga jeta e Steve Jobs

Slideshow

Lidhja dashuri-urrejtje midis Bill Gates dhe Steve Jobs

Evente