vendimarrje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Arti i Marketingut dhe Aftësitë Menaxheriale”

Strategy

Sekreti për një udhëheqje më të mirë

Strategy

3 strategji për të bërë më pak gabime në vitin 2019

Trajnime

Trajnim: “Reformimi i Burimeve Njerëzore”

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (16) Trajtimi i pengesës: “Çmimi është i lartë” Pjesa II

Strategy

Çfarë na mësojnë librat me personazhe negative në lidhje me gabimet në investime?