Trajnim: “Reformimi i Burimeve Njerëzore”


Lektore:      Znj. Elida Motro Iljazi

Data:          29-30-31 MAJ 2018

Orari:          16:00- 20:00

Trajnimi për stafin drejtues me aftësi specifike të menaxhimit të Burimeve Njerëzore (BNj) përbëhet nga 12 orë interaktiviteti dhe ka për qëllim përmirësimin e aftësive, shprehive të punës dhe sistemeve mbështetëse të drejtuesve të kapitalit njerëzor në kompani.

QËLLIMI I PROGRAMIT TË TRAJNIMIT 

Objektivat mësimore të këtij kursi janë që t’u japë pjesëmarrësve

  • mundësinë të mësojnë si të manaxhojne asetet njerëzore për të maksimizuar efikasitetin e tyre në të mirë tëe biznesit dhe jetës së tyre;
  • instrumentat, mjetet specifike dhe praktikën në miniaturë të çdo situate të shpjeguar gjatë seminareve;
  • mundësinë e monitorimit të vazhdimësisë një mujore (pas trajnimit) të vënies në praktikë direkte të asaj që u mor në trajnim, në vendin e punës nga vijnë, për t’u bërë agjentë ndryshimi në maksimizimin e asetit njeri në kompani

KUSH MUND TË PËRFITOJË

Menaxherët, specialistë që kryejnë funksione të BNj si drejtues skuadre në kompani (psh: pagesat, trajnimet, rekrutimet, raportimet me të tretë në lidhje me kapitalin njerëzor, pushimet, vendimarrjet për ta në përshtatje me synimet e biznesit, etj.)

METODOLOGJIA 

Seminari konsiston në një kombinim të metodave të trajnimit tradicional, prezantime dhe leksione duke përfshirë raste konkrete dhe raste studimore (case study). Do të lihet mjaft kohë pas çdo prezantimi për pyetje, përgjigje, diskutime dhe shkëmbime eksperiencash.

PAGESA:

Tarifa e pjesëmarrjes në trajnim është 70 Euro, ku përfshihen të gjitha materialet e punës dhe certifikata në fund të trajnimit. Për anëtarësinë e DHTIT ky trajnim kushton 20% më pak nga vlera standarde.

Për t’u regjistruar plotësoni formularin e aplikimit përpara datës 28 Maj 2018 në adresën e mëposhtme: Formular-Aplikimi

Për më shumë informacion kontaktoni:

Cel: + 355 (0) 69 554 2443
E-mail: [email protected]

Must watch
Business Mag Nr. #23 - Qershor 2020

Të gjitha planet tuaja për këtë vit, si individë apo sipërmarrës mund të jenë përmbysur. Mbërritja e Coronavirusit në Shqipëri paralizoi gjithçka, ashtu si kudo. Në mënyrë të papritur na vuri në kushte tërësisht të tjera pune, na shtoi pasigurinë e shqetësimin për të ardhmen.

Sipërmarrjet, kryesisht në fushën e IT u përshtatën më shpejt, duke angazhuar punonjësit nga shtëpia. Ato zhvilluan dhe më tej mundësitë për të punuar në distancë, ndërkohë që shumë kompani të tjera u mbyllën plotësisht.

Kjo është një periudhë sprove, për individin, drejtuesit dhe liderin. Kjo është lufta që po zhvillohet në spitale dhe fronti i parë i saj janë mjekë, infermierë e sanitarë. Historia e ekonomisë k a treguar se gjithmonë pas një situatë të vështirë ka një ringritje. Dhe ne besojmë se kështu do të jetë.

Deri atëhërë ajo çka na mbetet të bëjmë është respektimi i rregullave të kërkuara, marrja e përgjegjësive ndaj të tretëve për aq sa mundemi, e të interesohemi për të pamundurit, të ndajmë diçka për ta.

Solidariteti nuk ka munguar e nuk do të na mungojë as kësaj radhe. Ajo çfarë doli në pah krahas solidaritetit ishte varfëria: e shtetit, e kompanive dhe e vetë individëve.

Një ditë pas dërgimit të 30 bluzave të bardha në Itali, The Guardian na vlerësoi në artikullin e saj si zemërgjerë edhe pse Ky numër ishte planifikuar të botohej në Prill 2020, por procesi u shty për shkak të masave të ndërmarra si pasojë e shpërthimit të Covid-19. Edhe pse në kohë vështirësish, jemi …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale