Universiteti i Prishtinës Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

E refuzon fakulteti i Mjekësisë në UP, e pranon Universiteti i Mynihut

Personazhe

E diplomuara në Universitetin e Prishtinës, Sabina Gjocaj, përzgjidhet ambasadore në Universitetin e Groningenit,në Holandë

Kosova

Studentja e Universitetit të Prishtinës fiton çmim për arkitekturë në Gjermani

Thirrje per Aplikime

Venture UP mban punëtori falas për programim dhe marketing për studentët e UP-së

Thirrje per Aplikime

VentureUP, punëtori për Kontabilitet dhe Financa për studentët e Universitetit të Prishtinës

Shkence

Studentja nga Prishtina bëhet pjesë e laboratorit më të madh në botë për Fizikën Nukleare

Lajme

Universiteti i Prishtinës mirënjohje për Albanian ICT Awards dhe kandidatët e saj

Sipërmarrje

Çelik Nimani, rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT