Venture UP mban punëtori falas për programim dhe marketing për studentët e UP-së


Venture UP – Qendra e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit në Universitetin e Prishtinës, ofron punëtori dhe trajnime FALAS në fusha të ndryshme profesionale, për studentët e të gjitha fakulteteve dhe departmenteve të UP-së.

Punëtoritë janë më shumë se trajnime për ngritje të aftësive. VentureUP është komunitet ku ndahen vlera të bashkëpunimit, mendimit kritik, punës grupore e barazisë.

Punëtoritë në Venture UP kanë interaktivitet, ushtrime grupore, detyra shtëpie, lojëra, video klipe dhe metoda të tjera që synojnë të trajtojnë tema përmes metodave alternative.

Vendet janë të limituara andaj duhet të aplikoni deri më 9 Qershor.

APLIKO KËTU.

Në fund të punëtorisë do të ndahen certifikata për pjesëmarrësit.

Për më shumë informata kontaktoni në [email protected]

Këto trajnime organizohen në kuadër të projektit “VentureUP – University of Prishtina Venture Incubator” të financuar nga European Union Kosovo.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale