trend Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Biznesi: Universitetet po prodhojnë të diplomuar të paaftë

Business Pulse

Qendra tregtare krijon kabina playstation për meshkujt e mërzitur

Sipërmarrje

“Magjia”, biznesi që ruan traditën dhe ndihmon në punësimin e femrave

Lajme

Rënia e euros, një trend që do të vijojë edhe gjatë verës

Lajme

Shitësit me pakicë po falimentojnë në një kohë rekord

Marketing

Pse po e përdor Coca-Cola Jennifer Aniston për reklamën e Smartwater?

Sipërmarrje

Trendi që po prek të gjitha kompanitë

Strategy

10 ndryshime mes sipërmarrësve dhe atyre që duan të bëhen sipërmarrës

Strategy

Si ta ndihmoni kompaninë tuaj të përvetësojë një teknologji të re?

Teknologji

Si janë shitjet online në krahasim me ato tradicionale në SHBA?

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00