trend Archives » Page 2 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Trendi që po prek të gjitha kompanitë

Strategy

10 ndryshime mes sipërmarrësve dhe atyre që duan të bëhen sipërmarrës

Strategy

Si ta ndihmoni kompaninë tuaj të përvetësojë një teknologji të re?

Teknologji

Si janë shitjet online në krahasim me ato tradicionale në SHBA?

Lajme

Cilat janë rreziqet dhe përfitimet e investimeve online në ‘forex’ dhe si të ruhemi nga platformat e paliçensuara?

Strategy

7 vendime që marrin njerëzit e suksesshëm çdo ditë

Travel

Mirupafshim Globalizim!

Teknologji

Presidenti i Amazon ka më shumë ndikim se Angela Merkel

Sipërmarrje

Ja pse Bill Gates ishte shumë më i pasur se Steve Jobs

Teknologji

Galaxy S7 Edge pritet të vijë me një bateri të madhe

Evente