taksapagues Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Çfarë kërkojmë ne, taksapaguesit?

Lajme

Forcohet miqësia shekullore mes Austrisë dhe Shqipërisë, tashmë edhe në planin ekonomik dhe atë social

Teknologji

Tatimet, me faqe të re web-i, e cila është më funksionale se e para

Lajme

3.2 miliardë lekë dëmi i administratës publike ndaj taksapaguesve shqiptarë