status Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Do marrësh më shumë se ç‘vjedh, nëse më lë të punoj

Lajme

Pothuajse gjysma e përdoruesve të internetit përdorin WhatsApp çdo javë

Business Pulse

9 pyetje psikologjike që do t’ju ndihmojnë të lexoni njerëzit

Teknologji

Kontrolloni WhatsApp-in. Aplikacioni do të sjellë një ndryshim të ri

Lajme

Tatimet këshillojnë – Si dhe kur duhet bërë përditësimi i të dhënave nga personat fizikë dhe juridikë?

Business Pulse

A kanë të drejtat e grave një vend në negociatat tregtare?

Lajme

Kartëmonedha shqiptare mbush 100 vite!

Teknologji

Komentet në Facebook së shpejti mund të postohen me sfond me ngjyrë

Strategy

Harroni “To-Do” list, ja pse duhet të fokusoheni në “not to-do” list

Thirrje per Aplikime

Aplikoni për “EuroUdhëtim 2017” dhe përfitoni një udhëtim në të gjithë Europën

Evente