Aplikacioni "Staff.al" – Një revolucion në tregun e punës në Shqipëri - Business Magazine Albania

Aplikacioni “Staff.al” – Një revolucion në tregun e punës në Shqipëri

staff.al

Një zë i ri në botën e teknologjisë dhe inovacionit i është shtuar vendit tonë. Një aplikacion i ri është bërë viral në Shqipëri dhe po shkakton shumë buzëqeshje në mesin e punëkërkuesve dhe punëdhënësve. Me një emër të thjeshtë, por me një impakt të madh, aplikacioni “Staff.al” është shtrirë si një burim i ri për gjetjen dhe ofrimin e punës. Sot kemi kënaqësinë të bisedojmë me themeluesin e kësaj platforme të re, zotin Gramoz Todori, për të mësuar më shumë rreth frymëzimit dhe vizionit pas këtij suksesi të mrekullueshëm.

Si lindi ideja për zhvillimin e aplikacionit “Staff.al”? Çfarë frymëzoi krijimin e tij?

Ideja për “Staff.al” u lind nga dëshira jonë për të adresuar një nevojë të thellë në tregun e punës në Shqipëri. Në një kohë kur ndryshimet teknologjike dhe kërkesat e punësimit po ndryshojnë shpejt, ne shohim mundësi të mëdha për të inovuar mënyrat tradicionale të punësimit. Fryma jonë e krijimit vinte nga dëshira për të krijuar një platformë të avancuar dhe të personalizuar që t’u përshtatej nevojave të përdoruesve tanë.

Pse zgjodhët emrin “Staff.al” për këtë aplikacion? Çfarë kuptimi ka për ju ky emër dhe si përputhet me vizionin tuaj për platformën e punësimit?

Emri “Staff.al” u zgjodh për të përfaqësuar qëllimin tonë për të krijuar një platformë të specializuar për tregun e punës në Shqipëri. “Staff” simbolizon fuqinë punëtore dhe personelin e një organizate, ndërsa “.al” tregon për qëllimin tonë për të shërbyer në Shqipëri. Ky emër reflekton dëshirën tonë për të ofruar një mjedis të përshtatshëm dhe të efektshëm për të gjithë aktorët në tregun e punës.

Si do të përshkruanit përvojën e përdoruesve në aplikacionin “Staff.al”?

Përvoja e përdoruesve në “Staff.al” është e dizajnuar për të qenë intuitive dhe efikase. Përdoruesit kanë mundësi të përdorin aplikacionin për të shfrytëzuar një gamë të gjerë të veçorive, duke filluar nga aplikimi për punë deri te ndjekja e statusit të aplikimeve të tyre në mënyrë të përmirësuar dhe të personalizuar.

Si ndihmon aplikacioni “Staff.al” në adresimin e sfidave të tregut të punës në Shqipëri?

“Staff.al” ofron një përqasje të re dhe inovative në tregun e punës në Shqipëri duke përdorur teknologjinë dhe inteligjencën artificiale për të përshpejtuar dhe përmirësuar procesin e punësimit. Platforma jonë siguron një përvojë më të personalizuar dhe të lehtë për punëkërkuesit dhe punëdhënësit, duke adresuar kështu disa prej sfidave kryesore në gjetjen dhe ofrimin e punës në tregun aktual.

Cilat janë veçoritë më të dallueshme dhe të përparuara të aplikacionit “Staff.al” krahasuar me platformat e tjera të punësimit?

Veçoritë më të dallueshme të “Staff.al” përfshijnë: mundësinë për të parë pagat të publikuara, një sistem të avacuar të filtrimit të punës, ndjekjen e statusit të aplikimeve, sistemi i njoftimeve për punët që i përshtaten aplikantit, përdorimin e teknologjisë së inteligjencës artificiale për përputhjen e kandidatëve me pozicionet e punës, dhe ofrimin e një përvoje të personalizuar për të gjithë përdoruesit tanë.

Si mund të përdorin punëkërkuesit dhe punëdhënësit aplikacionin “Staff.al” për të arritur qëllimet e tyre në fushën e punësimit?

Punëkërkuesit mund të përdorin “Staff.al” për të gjetur dhe aplikuar për pozicione të punës të përshtatshme për profilin e tyre. Në anën tjetër, punëdhënësit mund të shfrytëzojnë platformën tonë për të publikuar pozicione të lira dhe për të gjetur kandidatë të përshtatshëm për nevojat e tyre të rekrutimit.

Si do të përshkruanit përfitimet e aplikimit me audio dhe video për të dyja palët, aplikantët dhe kompanitë?

Aplikimi me audio dhe video sjell përfitime të mëdha për të dyja palët në procesin e punësimit. Për aplikantët, ky format ofron një mënyrë të fuqishme për të shfaqur aftësitë e tyre komunikuese dhe prezantimin personal në mënyrë më dinamike dhe të përshtatshme. Në vend që të shkruajnë përvojën e tyre, ata mund të paraqesin veten nëpërmjet videojeve ose mesazheve audio, duke treguar vlerat dhe aftësitë e tyre në një mënyrë më të drejtpërdrejtë dhe të personalizuar. Për kompanitë, aplikimi me audio dhe video ofron një mënyrë të shpejtë dhe efikase për të vlerësuar dhe shqyrtuar kandidatët. Duke i dhënë mundësinë të shohin dhe dëgjojnë aplikantët, kjo metodë mund të ndihmojë në përshpejtimin e procesit të përzgjedhjes duke siguruar një përshtypje më të plotë për performancën dhe aftësitë e tyre komunikuese.

 

 

Çfarë teknologjie keni përdorur dhe si është integruar inteligjenca artificiale në aplikacionin “Staff.al” për të përmirësuar përvojën e përdoruesve?

Teknologjia dhe inteligjenca artificiale janë përdorur në “Staff.al” për të ofruar një përvojë më të personalizuar dhe të përshtatshme për përdoruesit. Për shembull, algoritmet e inteligjencës artificiale përdoren për të përputhur kandidatët me pozicionet e punës dhe për të rekomanduar pozicionet e përshtatshme për ta.

 Si do të përshkruanit impaktin e aplikacionit “Staff.al” në rritjen e mundësive të punësimit në Shqipëri?

Ne besojmë se “Staff.al” do të ketë një impakt të rëndësishëm në rritjen e mundësive të punësimit në Shqipëri duke ofruar një platformë inovative dhe efikase për gjetjen dhe ofrimin e punës. Përdorimi i teknologjisë dhe inteligjencës artificiale do të ndihmojë në përmirësimin e përputhjes së kandidatëve dhe pozicioneve të punës, duke e bërë procesin e punësimit më të lehtë dhe më të efikas

Si mbrohen të dhënët e përdoruesve në aplikacionin ‘Staff.al’? Çfarë masa sigurie janë implementuar për të garantuar privatësinë dhe sigurinë e tyre?”

Për ne, siguria dhe privatësia e të dhënave të përdoruesve janë prioriteti ynë kryesor. Aplikacioni ‘Staff.al’ zbaton një sërë masa të sigurisë për të mbrojtur të dhënat personale të përdoruesve. Këto masa përfshijnë, por nuk kufizohen në:
1. Politika e Privatësisë: Ne kemi një politikë të qartë të privatësisë që specifikon se si të dhënat personale të përdoruesve trajtohen, ruhen dhe përdoren. Kjo politikë është lehtesisht e kuptueshme dhe e arritshme për të gjithë përdoruesit tanë.
2. Enkriptimi i të Dhënave: Të dhënat personale të përdoruesve janë të enkriptuara në tranzit dhe në qëndrim për të siguruar që ato të mbeten të sigurta nga hakerët dhe që nuk mund të aksesohen pa lejen e duhur.
3. Masa e Kontrollit të Qasjes: Ne kemi implementuar masa të rrepta për të siguruar që akseset në të dhënat personale të përdoruesve janë të kontrolluara dhe monitoruar me kujdes. Kjo përfshin një politikë të caktuar të aksesit dhe lejeve të përdoruesve.
4. Monitorimi i Sistemit: Sistemet tona monitorohen dhe përdorin mjete të specializuara për zbulimin e çdo veprimi të dyshimtë ose tentativës së shkeljes së sigurisë.
5. Përditësime të Rregullta të Sigurisë: Ne përditësojmë dhe rishikojmë rregullisht masat tona të sigurisë për të përballuar çdo kërcënim të ri ose të ndryshëm në ambientin e sigurisë së informacionit.

Cilat janë planet dhe objektivat e ardhshme për aplikacionin “Staff.al”? Çfarë zhvillimesh pritet të shohim në të ardhmen?

Planet tona për “Staff.al” përfshijnë zhvillimin e mëtejshëm të teknologjisë dhe veçorive për të përmirësuar përvojën e përdoruesve tanë. Ne synojmë të zgjerojmë praninë tonë në tregun e punës në Shqipëri dhe të ofrojmë një platformë të avancuar për të gjithë aktorët në punësim.

Pse do të rekomandonit që një person të shkarkonte aplikacionin “Staff.al” në telefonin e tyre? Cilat janë përfitimet kryesore të përdorimit të një aplikacioni të veçantë për punësim në krahasim me faqet e internetit të punësimit?

Unë do të rekomandonja “Staff.al” për shkarkim, sepse ofron një përvojë të personalizuar dhe të përshtatshme për gjetjen dhe aplikimin për pozicione të punës. Përdorimi i teknologjisë dhe inteligjencës artificiale bën procesin e punësimit më të efikasë dhe të lehtë për përdoruesit, duke sjellë përfitime të mëdha në krahasim me faqet tradicionale të internetit të punësimit.

 

Në fund të bisedës sonë, është bërë e qartë se aplikacioni “Staff.al” nuk është thjesht një inovacion teknologjik, por është gjithashtu një shprehje e guximit dhe dëshirës për të përmirësuar tregun e punës në Shqipëri. Me një ekip të përkushtuar dhe një vizion të qartë për të ardhmen, zoti Todori dhe ekipi i tij po udhëheqin rrugën drejt një të ardhmeje më të ndritshme për punëkërkuesit dhe punëdhënësit në vend. Në emër të gjithëve ne në redaksinë tonë, urojmë për suksesin e vazhdueshëm të aplikacionit “Staff.al” dhe shpresojmë që ky sukses të shërbejë si një frymëzim për inovacionin dhe zhvillimin e mëtejshëm të teknologjisë në vend.

Që nga viti 2015 nxisim shpirtin sipërmarrës, inovacionin dhe rritjen personale duke ndikuar në zhvillimin e një mjedisi motivues dhe pozitiv tek lexuesit tanë. Kjo punë që e bëjmë me shumë dashuri nuk ka të paguar. Ne jemi platforma e vetme e cila promovon modelin pozitiv të sipërmarrjes së lirë. Përmes kësaj platforme mbështesim edukimin gjatë gjithë jetës si mjet për zhvillimin personal dhe profesional të brezave. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni në gjithë trevat shqipfolëse.

Mund të kontribuoni KETU. Falemnderit.

Must watch
Business Mag Nr. #35 - Qershor 2024

Ja si sipërmarrës të guximshëm përmes inovacionit ndikojnë industri të tëra!

 

Ky numër i revistës mund të quhet numri i dedikuar sipërmarrësve, nismëtarëve dhe inovatorëve. Atyre të cilët me guxim, këmbëngulje dhe me risi nxisin transformimin e industrive me ndikim në jetët tona. Këto përvoja, sfida, ide të reja, aplikime dhe bashkëpunime të tyre, vijnë nëpërmjet Business Mag Albania, nr. 35. 

Për ty, që po e mban në dorë këtë revistë, kemi diçka të re! Tani mund të dëgjosh me zë artikujt që lexon tek BusinessMag. 

Në partneritet me Nullius in Verba, sjellim një mënyrë revolucionare për të konsumuar përmbajtjen. Falë teknologjisë së avancuar të AI, tani mund të dëgjoni me zë artikujt tuaj të preferuar në çdo kohë dhe vend, duke ju lejuar të informoheni ndërsa jeni në lëvizje. Ky bashkëpunim inovativ pasqyron përkushtimin tonë për të mbështetur sipërmarrjen dhe zhvillimin e modeleve të suksesshme, duke sjellë përvojë të re dhe vlerë të shtuar për ju si lexues. Skano kodet QR në çdo artikull dhe shijo nga kudo që të jesh një format të ri, mundësuar nga Inteligjenca Artificiale, aplikuar nga një …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale
0