punesim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Kosova

11 Sekrete për hartimin e një rezymeje profesionale

Kosova

4 Mënyra se si të shkëlqeni në një intervistë pune

Sipërmarrje

Think Big, emisioni për sipërmarrjen dhe tregun e punës 

Kosova

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar?

Strategy

Po kërkoni punë? Ja çfarë duhet të bëni

Sipërmarrje

Doni Fruits, një kompani që e do Shqipërinë

Business Pulse

Ja cilat janë profesionet më të kërkuara për vitin 2019

Strategy

Këshilla për të mos marrë me vete punën në shtëpi

Business Pulse

Ulet papunësia tek të rinjtë. Ja panorama e INSTAT për papunësinë

Business Pulse

“Ekonomia Blu” dhe rasti i Shqipërisë