përdorues Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

iLance.al, platforma e parë freelance në Shqipëri

Lajme

Ekspozohen të dhënat e miliona përdoruesve të Facebook

Sipërmarrje

Si të filloni një biznes të vogël online?

Business Pulse

Twitter regjistron fitimin e saj të parë vjetor, por po humbet miliona përdorues

Internet

Ky është aplikacioni që i bën njerëzit ‘të lumtur’

Business Pulse

Mjetet e reja dixhitale gjurmojnë çdo lëvizje. Ja sa kohë kalojmë me telefonat tanë

Teknologji

Google mbyll Google+. Ja cilat janë dhe 17 produktet e tjera që nuk ekzistojnë më

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Të rinjtë shqiptarë që janë të punësuar në kompanitë botërore

Lajme

Kjo është puna më e kërkuar, sipas LinkedIn

Lajme

Vidhen të dhënat e 81 mijë llogarive të përdoruesve në Facebook