sisteme Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Pyrana Earthquake Hackathon vjen në datat 29 Shkurt – 1 Mars 2020

Lajme

Edward Snowden: “Kompanitë si Amazon, Google dhe Facebook, kanë modele biznesi të barazvlefshme me abuzimin”

Lajme

Bill Gates dhe Ban Ki-Moon: Investimi në zgjidhjet klimatike mund të gjenerojë miliarda dollarë

Sipërmarrje

Ndërtoni një biznes që ju shërben ju dhe jo një në të cilin jeni skllav

Sipërmarrje

Ndryshimi po ndodh dhe të rinjtë po udhëheqin rrugën përpara

Sipërmarrje

Punonjësit besnikë ju thonë atë që është e nevojshme të dëgjoni, jo atë që dëshironi të dëgjoni

Strategy

Çelsi i të qenit gjeni si Albert Einstein

Teknologji

Si po e udhëheq Estonia rrugën drejt së ardhmes dixhitale?

Lajme

Shqipëria nuk mjaftohet vetëm me Bitcoin, një tjetër monedhë virtuale po qarkullon

Lajme

Pse duhet ta lini sigurinë e sistemeve tuaja në dorë të fatit, kur mund të zbatoni këto 5 kontrolle sigurie?

Evente