sipermarres shqiptare Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Biznesmeni shqiptar, Sal Rusi në shtëpinë e Presidentit Trump

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Këshilla për biznesin e pronave? Revista “Forbes” i drejtohet ekspertit shqiptaro-amerikan

Startup

Michal Bohanes: “Sipërmarrës shqiptarë, vihuni punës dhe punoni fort.”

Intervista

JON BRADFORD: Rritja ekonomike në rajon duhet të vijë prej sipërmarrësve

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00