shprehje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

E vështirë apo e pamundur!?

Strategy

6 fraza që do t’ju ndihmojnë të shisni idetë tuaja

Strategy

Shprehjet më motivuese të të gjitha kohërave

Business Pulse

Lepuj dhe tigra të verbër: 10 shprehje që vërtetojnë se Jack Ma ka një pikëpamje të çuditshme për jetën

Business Pulse

9 shprehje nga Princeshë Diana që do ju motivojnë të jeni një person më i mirë

Strategy

10 thёnie motivuese që do ju bëjnë të mendoni ndryshe për jetën

Strategy

8 udhëheqës biznesi ndajnë shprehjet që u japin atyre forcë për të ecur përpara

Business Pulse

12 shprehje motivuese që do t’ju bëjnë të vlerësoni jetën

Strategy

Çelsi i të qenit gjeni si Albert Einstein

Slideshow

15 thënie që do të ndryshojnë opinionin tuaj mbi paratë